Invigning

Gårdagen var faktiskt välldigt najs =D Tänkte ladda upp bilder från florist treornas modevisning. ( några hadde det som prosjektarbete)  Hoppas ni gillar det =) Själv höll vi på med olika sorters pyssel påsk kransar, "bakelser" och blommdekorationer. Sov även i skara natten till lördag. Massa skoj vi var på teater och bakade muffins :) Nu ska jag o handla skriver mer sen puss hej :)















NI kom väll ihåg att släcka ? Tyckte dom sa på Tv:n förut att en halv miljon svenska hushål släckte. Tyckte det var ganska dåligt.


Doftljus och peruk.

Nu längtar jag till marken tinnar och fröna kan börja sås. Åh gud tänk er hela rabbaterna fulla med vackra och färgrika sommarblommor Åh mumma! Idag har jag lyssnat massor på Gyllene tider Yummi! seriöst det är ett band som aldrig går ur tiden =) Det finns så många försök till pojkband idag men allt bli ju bara smörsång. Ljuva 80-tal <3 Imorgon är det binderi i egen =) Ska öva inför provet vecka 12 =) Sen stan en snabbis med stina o så ska Emii med hem =) Och på onsdag bär det av till Hovfjället :D Traska runt i peruken idag >.< men trivs nog bättre korthårig :P Ska färga rosa tror jag =)

Föresten har shoppat massa vanilj ljus på lagerhous Yummi >.< 30% på alla ljus =D lätt värt ni borde gå ditt >.<

dagens outfit


Helt perfekt helg.

Fredag åkte jag till skövde efter skolan och  träffa Bea Massa najs :D Och sen mötte jag upp Becca vid tåget och vi åkte hem till mariestad och gick hem till Stina och såg film pluss pizza med Emil Robin och Wiktor. Någon konstig film om får och en till. Sen gick jag och Becca hem till mig GENNOM SKOGEN Böööl Läskigt plus halt >.< Hemma hos mig såg vi patrik 1.5 och jag somna hela tiden typ ^^, men när filmen var slut blev jag pigg :D sen somna vi vid 4 typ och vakna 8 ^^, Men iallafall så på eftermiddagen åkte vi till skövde med robin =) han skulle till Alina och jag skulle följa Becca till tåget buhuu. . Ville ha med henne hem igen ^^; men iallafall så åkte dom vidare och jag åkte hem igen själv =( ^^, såg melodifestivalen med mamma och jag gillade faktiskt star pilots :) Och idag har jag bara traskat runt i pyamas hela dagen :P snart ska jag iväg och köpa onytigheter ^^, Imorgon blir det matte plus bio/skövde/shoppa med stina =D massa majs :D Jag köpte nyss en peruk föresten :D hoppas den blir bra =)





//Livsnjutare och skoförbrukare


RSS 2.0