Det var visst ett tagsen .

Sitter i skolan och jobbar med power point.  Sådär lagom kul men helt okej =) Iallafall förhopningsvis så få man gå tidigare och ta fyra tåget Vorre fett najs :D Men har vart en helt okej dag blandanat gjort lycktan med mosaik och är nästan klar :D Denna veckan har jag varit så jäkla trött o somnat innan tio varje daf typ. Men nu lovar jag vara aktiv här igen. Ett littet break är ju ingen dödsdom dirket ;P Helgen kommer bli bra =) Ska till skövde efter skolan imorgon och träffa Bea och sen möta upp Becca på stationen och sen vidare hem till tha big City M-stad ;D Wihoo! Och sen till Stina på filmkväll plus pizza med robin wiktor och emil =) Puss och kram // En solskensoptimist
 

Livsnljutare och skoförbrukare.

Oj har vist varit för lat för att ta mig tid att blogga på några dar ^^, Mina dagar har i stort sett gått ut på att sova skola messa, Tågen gör en så jäkla trött. Men snart är det helg och den är efterlängtad =) Och har haft några dåliga dagar så har inte vart värt o skriva :P är lixom en glädjeblogg =D Och idag ahr jag haft gätte fina människor till sällskap på tåget både hem och ditt =) Igår shoppade jag massa frön :) Så nu längtar jag till april så man kan få börja så mihii =) Jag har blivit beroende av bwo och martins tenmark :P

En begravningskrans jag gjorde i tisdag :P blev väll inte 100% nöjd men ändå =)


Skolan,

Sitter i skolan och är hungrig så jag tror jag avlider snart, Ush ush, Ingen kul alls, Och jag är sugen på apelsin mihii, Men efter hantverksorienteringen är det jag som tvingar med stina till Framnäs och köper apelsiner det är en sak som är säker :D Har haft två engelska och en datakunskap lektion än så länge bara känns redigt segt  .. . Sitter i binderisalen och väntar på att svenskan ska börja. .  Har faktiskt ingen anning om vad vi håller på med där men men.  Men nu har jag iallafall varm choklad Mumma :D

Bild i repris :P


Som en påse karameller.

Här strövar jag omkring i alla regnbågens färger, Jag gillar det men ingenting man går till skolan i karnske men jaoo ändå =) Matten är fortfarande inte klar men en liten bit på vägen =) Jag längtar till tisdag >.< Som vanligt :D Tisdagar är lätt bästa dagen i veckan :D Mina fingrar skriker efter blommor! Vi ska fortsätta repitera inför provet  V12 har jag för mig, Det är det ända provet jag någonsin varit nervös inför tror jag ;P Ivanliga fall blir jag överlycklig av ett G, Men Jag kommer bli besviken om jag bara får G på detta, Satsar lätt på mvg eller iallafall vg >.< Men iallafall snart sommar :D Har nog aldrig längtat efter sommaren så mkt som detta året x) Längtar till att få gå ut o shoppa sommarkläder :D Och har lovat mig själv denna sommaren att skaffa bikini och åka till stranden minst tio gånger :P Förra sommaren var jag bara där tre gånger och typ skjorts och t-shirt :P Men nu sitter jag här med levande ljus och tre underbara människor på msn :) Men iallafall ska upp kl 6 imorgon så dags att gå och lägga sig ^^, God natt alla söta :)

Och jag vet att mitt hår ser fail ut men hadde haft tupperat hår som jag bara borsta ut lite snabbt ^^,


Fotografering

Tänkte dela med mig lite av bilderna från fotograferingen igår :) Jag vet att dom inte är "glada" men vi hadde iallafall kul när vi tog dom :D Och jag längtar till sommaren så man kan få ta fina sommriga porträttbilder på folk :)







Natt promenad.

Kom hem från fia för inte så länge sen. Klockan är lite efter tre och jäklar vad kallt det var ute! Mötte inte en ända människa eller bil på hela vägen.  Seriöst var är alla ? Och på msn är det nästan inga heller. . . Men skola imorgon då . . Känns ju sådär lagom gött Hmmf . . Kul o träffa folket igen men. . Är inte så sugen på att börja gå upp kl 6 igen .. Inte nu när man är van vid helt flippade tider. Men ja ush finns en som jag värkligen längtar efter  . . Seriöst skulle ofra allt för dig typ . . Har ingen lust att gå och lägga mig själv. . Gaah vackra varelse! Jag tänker på dig dag som natt! <3 Nä nu är det la allt dags för mig att krypa ner under täket då för gash vad trött jag är!. . God natt alla söta där ute =) 


Jag har ett stort och vackert hus där rummen sveper sig i ljus.

En blommig stol med gröna armstöd, lite låg men får duga, Jennys föräldrar är här så dom sitter i vardagsrummet och spelar något frågespel med min lilla familj, vi har nyss ätit tacos så min data stol blev kidknappad och plaserad i köket. Förövrigt så har jag äntligen räknat lite matte inte mkt men ändå . . .  Lite är ju alltid bättre än inget intesant? Vi var även och handla förut. Lördagsgodis Yummi! Och så flängde vi runt för att leta efter corn (stavning) till tacosen. Och så köpte jag tulpaner :) Alltid lika mysigt att ha på köksbordet. Och en ny kniv att snitta blommor med. Den jag hadde innan var så jäkla utsliten och slö så det var efterlängtat =) Nu ska jag gå och natta Kidzena fortsätter skriva senare :) 

Tbx :) aså fan vad söta dom är när dom sover <3 Blev medlem på Blogglista.se förut med :P har inte riktigt greppat hur hur det fungerar än men det ordnar sig nog :) Så ni får gärna klicka på den där knappen på sidan där det står blogglista.se på ^^, Nu ska hag till Fia och nanna där =) massa mys >.<

Ha en bra alla hjärtans dag föresten :)

Puss och kram från en solskensoptimist



Känner att det blivit mkt ego bilder men skit samma här får ni  några till  x)



Parlinotomtar och dyr choklad.

Har inte vart hemma sen igår förmiddag, Om man säger så, jag hadde inte världens bästa uppvaknande igår. Vakna lite innan åtta av att två små juveler roppa "mamma, mamma, mamma". Och eftersom jag tydligen var den ända hemma i huset förutom dom så fick ju jag såklart gå upp och göra frukost åt dem. Inte det man är allra piggast på när man sommna vi tre kvällen innan. ( jag hadde tydligen blivit tillsagt att passa dom vilket jag inte minns?!) Men iallafall vid halv tolv bar det av  till skövde för att sedan vidare till götet. Det var nog den snabbaste resan till göteborg jag vart med om iallafall. Vi syselsatte oss på tåget med att snacka om mord, lik, babys och skola. Det var någon läskig snubbe som satt och iaktog oss hela resan . . . Han titta på oss i ungefär fem minuter sedan skrev han några rader, titta på oss och sen skrev igen. .  känndes som han antekna vad vi sa, lite skumt sådär :P Och sen lärde jag mig vika skjortor av sedlar ^^, alltid lika bra att kunna  =). Men iallafall väll nere i götet så gick vi först upp till Safari för att köpa löshår och sedan till nordstad och kollade runt :) När vi var på mcd och spanade ner mot allt förbi passerande folk såg vi att nästan alla bar runt på parlino tomtar vilket vi med bestämde oss för att leta reda på källan till. Efter vi ätit klart började tomte jakten och vi fan två lastbillar som dela ut tomtar så jag fick med mig 3 stycken hem en vardera till kidzen och en till mig som står så fint på skrivbordet. Men efter det gick vi och köpte faktum tidning av en liten gullig litten snubbe med hund. Han blev gätte glad :) Inte för att tidningen är något för mig men ändå vad är 40 kr för oss? Nu ska inte ni behöva lyssna på allt vi gjorde men iallafall eftersom min pappa skickade med mig lite pengar (jag hadde inte ett öre) så kom jag iallafall hem med en tröja från topshop (Jag älskar den!!), Massa hårspännen till kidzen, En kökshanduk med muffins en sån där "doft grej" i förm av muffins som luktar vanlilj, en muffins "väska" Och värmehjärtan till kidzen =). Sen bar det av hemåt efter ett littet stopp på 7eleven oxh köpte choklad och dricka (jäklar vad det är dyrt där!!) Tågresan hem var något segare men iallafall. När vi kom till stan köpte vi med mat och hem till stina för att sätta i hennes löshår och se film mm. Hela kvällen gick viserligen åt att kolla på gammla bilder försej men dte var jäkligt kul x) Gud vad man såg ut i högstadiet xD Men iallafall vi somna runt 3 och vaknade hyfsat tidigt ändå, Helt okej fredag :)



Före                                                                             efter








I väntan på John Blund.

Det är alldeles tyst. Inte en kotte är vaken förutom jag känns det som.  Hör inga billar utifrån, på msn är det nästan inga kvar. Vovven ligger och sover så sött på sin kudde. Och imorgon/idag måste jag upp tidigt för ska hinna fixa lite saker innan det bär av till storstan. Ska hänga med stina som ska köpa löshår åt sig och sin syster på Salong Safari i Götet. Och  sedan på kvällen ska vi ha c-kväll, massa mys. Hoppas jag inte blir alldeles för förkyld bara, känner mig trött i kroppen och sådär "tycka syns om mig" . Och om jag orkar ska jag lägga in lite nytt på tradera hadde jag tänkt mig men får se. Har en hel del jag behöver bli av med och lite extra pengar vorre ju inte helt fel. Min plånbok skriker efter pengar. Har några Meandi plagg jag tänkte lägga upp dom brukar gå ganska så bra :) Och matten som jag tjatat om i flera dagar har jag inte kommit någon vart med alls. Har inte ens öppnat boken om jag ska vara ärlig. Det känns som hela matte A kursen kommer att skita sig. .  mindre bra. . Är bara rädd för att få för många IG har ju redan det i engelska. Risken för att bli avstängd har etsat sig fast och får en bara att känna sig mer strässad.  . Men tyvär hjälper det mig inte att få tummen ur och börja göra matte nä  utan tvärt om. Som någon slags protest som man inte ror för. . .  Men som sagt allt ordnar sig till slut :) En förkylning och matte får ju inte göra livet surt för en heller det gäller o tänka positivt :) Men nu ska jag bara dricka upp min kopp med choklad och sedan hoppa ner i sängen och vänta på att John Blund kommer och hälsar på.

Puss och kram // En förskyld Solskensoptimist


En plats.

En, två, tre, fyra, . . . . . .  Någon stanns i sverige under ett zebra-randigt täcke räknar en flicka stjärnorna i taket. I ett rum på en säker plats. I ett villa område i stans utkant. Inte såvärst populär men många fina själar i sin närhet. Ur högtalarna hörs Mika´s röst alltid lika glad alltid har den något att berätta. I akvariet på det rosa skrivbordet simmar två fiskar vilset runt, döpta till Brolle och Junior efter den person som bilderna på vägen föreställer. Tjuga bilder på en och samma artist på en och samma väg, En fantastisk röst och otrolig musik. På en annan väg en stor blommsteräng, på skrivbordet  en stor blomma och tre små, i fönstret blommor i en vas, på en krok torkade blommor från förra sommaren på golvet en bok, den handlar om blommor, i sängen en flicka, som älskar blommor, och drömmer om att en dag bli florist och öppna eget. Trettioåtta stjärnor i taket.
                                                                              //En solskensoptimist



Min första brudbukett  =)

Nicotext :)

Dags för litte boktips tycker jag allt :) Och från nicotext såklar älskar böckerna därifrån :)
Häe är några av mina favoriter man kan varken sluta läsa eller skratta :) Piggar upp vilken tråkig vardag som hälst :)

Fins på Kitsch.se för 99.00 kr respektive den i mitten 125.00 Helt klart värt pengarna :) Jag lovar att ni kommer älska dom

Dem två första är om onödigt vetande och den tredje om puckon folk som inte riktigt tänkt innan dom agerat som sagt. :) Och som sagt skadelglädje är den bästa glädjen :)



På kitsch.se har dom även dom här underbara telefonerna! En hamburgaretelefon är ett måste enligt mig! Jag gillart, Yummi! 300 Kr och är lätt värt pengarna enligt mig :) Kolla in sidan jag lovar att ni hittar något ni gillar :)

Remember Juno?
"Can you hold on for a second? I'm on my hamburger phone. It's just like really awkward to talk on."


Jag förstår inte hur en fyra åring kan lyckas. .

Bakning med kidzen idag med då :) Massa mys! Men jag förstår inte hur en fyra åring med sina små händer kan lyckas skita ner ett helt kök?! Och när det då är i dubbel upplaga så blir det ännu mer att städa! Hua mig för 12 barns mammor! Riktigt bra gjort aså. Dom borde få pris för sitt tållamod! Men ändåså längtar jag otroligt mkt till man får egna kidz :) Barn är det härligaste som finns och deras små kommentarer dom kläker ur sig är för bäst :) Som bella sa en annan dag

-När man är ute måste man hålla munnen stängd så inte en fluga flyger in i munnen och bajsar på tungan.

Lixom en sån kommentar kan man ju leva på en hel dag :)

Föresten tänkte jag tippsa om ett underbart recept på kladdkakamuffins :) mitt favorit recept från recept.nu
Vi gjorde med "hallon grädde" och björnbär på : )

Ingredienser

2 2 st ekologiska ägg
2 2 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
0.5 0.5 dl matolja
1 1 dl ljus sirap
2 2 dl vetemjöl
1 1 dl kakao av god kvalitet
1 1 tsk bakpulver
1 1 st nypa salt
100 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten.

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12 minuter. Muffinsen sjunker ihop i mitten när de tas ut. Låt svalna.

8. Garnera med en klick lättvispad grädde och färska bär.




// Puss och kram

Vindspel

Springer runt och städar till mamma mia! Wola! Fönstrena står vidöppna så vindspelet låter sådär härligt mysigt :) Rökelser på bordet och varm choklad kan det bli mkt bättre? Bortsätt från städningen då men är snart klar så :) Men nu ska jag killa till Karlsson med mammsen vi ses sköt om er Kram //En solskensoptimist

Jag skämde prsis ut mig x) Vi var o köpte ny klocka och jag bara vad jagbbigt det kommer bli nu när man måste tänka helt snett 1:an är ju inte längst upp. . O mamma bara 12:an är gämt längst upp ..  Jag bara Aha.. . .


God natt =)

Dags o sova snart skulle jag tro ska räkna matte hela förmiddagen imorgon.  . lite lagom kul sådär. . Mamma har lovat och hjälpa mig för har kört fast totalt bland alla siffrorna och bokstäverna, Förstår inte ens varför man ska blanda in bokstäver i mattematik, Blir ju alldeles för krongligt för en sån liten parvel osm mig då. . Men en helt okej kväll har det varit :) Vid tio ungefär var vi vid macdonalds och min söta lilla broder bjöd laget runt på hamburgare + glass Yummi sånt vil vi ha mer av! Men nu värkar alla ha dratt sig tillbaka och fått besök av john blund.  Bara jag som sitter här mitt i natten med bilbo brevid mig och cardhu på golvet. Och jag har fortafarnde inte kunnat slitia mig ifrån billie the visions and the dansers så dom håller mig med sällskap här i vindermörkret! Massa mys //En Solskensoptimist





Förövrigt så längtar jag till våren och så snart studiebidraget kommer så ska jag införskaffa hjärtsolglasögon yummi

På bilden ett par från topshop och en skit söt klänning :)





Parfym

Har äntligen kunnat slita mig ifrån Britney spears fantasy den börjar kännas lite smått uttjatad? Så dags att plocka fram en ny vilket får bli Hugo XX Women :) Tack snälla pappa =)

Den finns på parfym.se till ett billigt pris 60ml 399 och 100ml 499 :) Mumma!


Bananskivare

Det här är den onödigaste prylen jag sett på länge! Eller vad säger ni? Har ni gått runt och saknat en bananskivare? Men ändå man kan ju ändå inte låta bli att älska alla onödiga grejer här i livet :)


Meandi :)

Denna scarfen har min mormor köpt till mig :) Snällt snällt :) Den lär komma på posten nästa vecka antar jag o jag längtar <3

hadde tänkt använda den som hårband :) Och den är MKT finare live =)

Tårtor och Muffins från meandi 85kr :) Det är vårens kollektion så den har nyss kommit ut :)


Det var en gång två pizza-bagare och en smet.

Var på Ica förut och köpte flingor och innehållsförtäkningen var Majsmjöl, rörsocker, maltextrakt av majs, havssalt, inget annat ..  Tyckte det var litte charmigt ^^,



Jag upptäkte nyss att jag köpt hamburgebröd och inte tekakor , , ,  =''(

Liten Flicka stora planer.


Är jag den ända som redan vet vad jag vill här i livet? Visst. Klart jag tar en dag i taget men ändå det är alltid kul o drömma, längta, fantisera ihopp vad man vill göra. Att ha ett mål en dröm som man vill nå upp till får en att bli motiverad! Det behöver inte va något stort.  jag har en klar bild i huvudet på hur jag vill ha det.  klart den kommer ändras byggas till och en del lär ju raderas med. Men en sak är iallfall säker jag längtar till dom där vardagsyslorna i mit första aldeles egna hem. Jag vill göra allt det där som man antagligen kommer tröttna på ganska snabbt.  Få laga mat själv diska städa i sin aldelses egna lya, Bjuda hem kompisar på fika ta in posten betala räkningar allt det där vill jag ha. Resa och jobba några år sedan stadga sig skaffa kidz och vovve marsvin och blöjor. Mata hungriga magar med purér, rasta hunden, grädda pannkakor. Åhh gud vad jag längtar. . . Men en så länge får jag nöja mig med mitt lilla rum och rosa skrivbord. men det är ju inte helt fel heller

Puss och kram//En solskensoptimist


Hemma igen :)

Hur lyckas man komma försent till tandläkaren när det tar max 5 min att GÅ ? Jag måste värkligen bli bättre på att passa tider känenr jag :/ Men ananrs gick allt bra förutom att hon klaga på att jag äter för mkt frukt?! Lixom Jag är iallfall uppväxt med att man ska äta frukt istället för godis  .. Är det bara hemma hos mig man har lärt sig det ? Tandläkaren skicka med litte plojs >.<


Och nej jag har inte så feta ben bara "pösiga" tajts/byxor


Avslöjanden

Och när vi nu ändå håller på med avslöjanden så ska man väll kasta upp några av mina rondellhundar här med :) Stans 4 första rondellhundar :) Tyvär har jag inte kvar tidningsartikeln men men ni får nöja er med dessa bilder :)




God morgon :)

Nu är jag ny dushad o fräsh Mihiii!! :) Så nu vismmsar jag omrkring här hemma och doftar citron-oliv ^^, Jag vet det låter inte så najs men det luktar skit gott =D Ska vara hos tandläkaren om mindre än en timme så har lite strässigt inte fixat någonting blött hår och en kurrande mage känns inte som man är helt klar då intesant?

Random bild men ändå ;P



Jag vill sticka!!! Och ja det är jag och en kompis som ligger bakom det som dök upp i stan förra året >.< :)
Och som sagt det 'r alltid kul när tidningen får syn på ens grejer ;)




Sen kväll. . . Igen

Att sova vore ju kanske en bra lösning på tröttheten? Ligga o mysa under zebra täcket istället för att sitta här o gäspa låter ju som en hel frän ide?! Men njaa det får man ju inte ut så mkt av .. Eller a det får jag inte av att sitta här heller men men . . Sova är överskattat. På radion spelar Johnny Cash. . . Det är vad som strömmar ur mina högtalare för tillfället.. JOch mums på asiajams nya kläder maha drägel . . Jag vill baka gulliga små muffins och bjuda vackraste på  Alla sover nästan bara Oskar som är social på msn men det är ju inte helt fel  Tandläkaren idag då känns så där lagom skoj o ha någon som tittar i käften på en Ushh sånt gillar vi inte . . Men tänk er att det är sommar sol och sådär lagom varmt i vattnet. Ett gäng sköna kompisar grill och gitarr. Mashmallows cider och glatt humör ohh mumma kan det bli mkt bättre? Asa gud vad jag längtar! Så jäkla pepp inför sommaren! Men det har varit ganska fint väder dem senaste dagarna ändå snö men ändå varmt J tror det var i förgår eller något. Var ute och gick med Wiktor på kvällen (haha det lät som han var en hund x) ) Men i alla fall jäklar vad det snöa då och såna där stora vita fluffiga flingor  Och mitt interner/msn är inte o leka med man lågags ut hela tiden jäkligt stlörande :/ På tall om något helt annat visste ni att det finns höns som lägger gröna ägg? Men nu ska i alla fall jag sova J Puss och kram // En solskensoptimist

Texten skulle igenkligen upp i natt men internett övergav mig så ja ni får låtsas



Klänning från asiajam inte helt fel va eller vad tycker ni ? :)


Ansökan!

Första jobb ansökan skickad då. Känner mig redigt stolt att äntligen fixat det. För övrigt så har jag hittat tillbaka till yterligare en kärlek och det är inga mindre än Billie the Vision and the Dancers. Man kan ju inget annat än älska deras musik spesielt A Man From Argentina.

Har ofrat dagen åt små kidzen :) bakat o dansat till mamma mia massa mys :)


Har även suttit och lekt med detta nyinköpta sätt från bokia penna bläck och block  163kr :)

Bedårande barn av sin tid!


Sitter här och lysnar på Noice det var längesen ^^, Minns när jag hadde tapetserat min hylla/bänk i melanstadiet :P lysnade gämt på dom då men jaoo.. .  Nu har jag letat fram dom igen :) Och som sagt Noice går aldrig ur tiden. :)

mums!

:)
Jag blev lite smått förälskad i detta halsbandet design Mori Jewelry Sara Engberg men som sagt 950 kr känns aldeles för mkt för ett smycke ;P iallafall enligt min mening

Junkyard Ja tack!

Mums

Vem kan tacka nej åt dessa godingar? Från Junkyard såklart :) Om plånboken inte hadde varit så mager hadde jag lätt haft en hel uppsätning av kepsar här hemma! Tror folk att man ska klara sig på ett studiebidrag? Det är ju orimligt! Jag behöver ett jobb!!

Hur man stjäl en potatis

Vissa kan ha läst texten men tänkte att potatis kan man ju inte få för mkt av ? :D

Det är så att månag har frågat mig frågan Hur stjäl man igenkligen en potatis? så jag har nu skrivit ner hur man gör det ur min synpunkt :)


Uppdrag 422


Hur man stjäl en potatis.

För att kunna utföra detta behöver man en hel del verktyg och redskap. Man får börja med att cykla ner till närmaste Grangården och införskaffa sig ett par rejäla stövlar om man inte redan äger det. Du kan även kolla hemma hos någon avlägsen släkting om du kan finna något användbart för att hålla ner budgeten. Nästa steg är att fixa cirka 3.5 meter folie att rulla in sig i om oturen är framme och ett ufo landar. Folie hindrar dom radio aktiva strålarna från ufot att utplåna din hjärna. En fiske hov och tre dussin okokta ägg att kasta på poliser om man blir förföljd. Kamouflage kläder är ett hjälpmedel du bör satsa på att införskaffa det gör du lättast genom att ta kontakt med försvarsstyrkan i din kommun. En rymnings säker hamster bur kan även vara bra att ha med om du får någon fångst. Du behöver även packa ner tre liter såpa, fyra halv ätna limpor, sju tändare, två vatten täta mobiltelefoner, fem trekantiga nyckelringar och en bit honung. Du borde undvika att ta med dig en gitarr signerad av alla medlemmar i Beatles (då autograferna kan försvinna om det börjar regna), en senil mormor, en närsynt moderat(anledning till att det bör lämnas hemma är ännu okänt men för att inte riskera onödiga problem så observera att ej ta med det), en rosa balett dräkt (då det kan förstöra det seriösa i det hela) en deciliter matolja (halkar du på det kan det orsaka stora skador och du kan ej utföra uppdraget). Kom även på en bra ursäkt om du av någon konstig anledning möter din lärare ute i skogen och läraren undrar varför du står klädd i militärkläder och folie istället för att befinna dig på skolan. Ifall en atom bomb skulle detonera ta reda på var närmaste skyddsrum är innan du börjar genomföra uppdraget. När du känner dig reda ta statsbussen ut till närmaste ladugård. Kliv av vid den fjortonde hållplatsen och försök vara så diskret som möjligt. Så inga misstänksamheter väkts. Gå längs ladugårdsväggen och göm dig i en buske eller barack eller liknade. Vänta på det perfekta tillfället att slå till. När du ser att potatis fältet är tomt på folk springer du det snabbaste du kan och fångar så många potatisar du kan och drar sedan hem så snabbt du bara kan snipp snapp slut o så var uppdraget slut =). Text till ändat David Karlsson Te1a Vadsbo.

Copyright Elin Therése Des Desan Ohlsson Alias: Kedjereaktion






Välkommen gott folk dags att lyfta på hatten för här kommer en ny stjärna!

En ny stjärna är född! Och nä detta är ingen deppare-blogg! Vill ni läsa om någon ni kan tycka synd om så kan ni vända på klackarna med det samma! "Vinkar"  Galenskaper <3 Och ja jag är kass på o stav så klag inte :)




En solskensoptimist!

RSS 2.0