Midsommar

Nu är midsommar över för min del. Eftersom jag som stolt nykterist inte dricker ser jag inte syftet med att sitta ute och fryssa på någon av stanns alla gräsmattor. Jag trivs bättre här. Under ett varmt täcke och bra musik. Yummi! Jag lyckas fortfarande inte knopa ihopp en text, tillräkligt intressant för att skickas över till andra sidan ekvattorn. Det är vid sånna här tillfällen man värkligen inser hur pass ointressant liv man har. Men på något vänster ska väll även jag lyckas få till något att skicka iväg.

Idag var Lina här det bjöds på filmjölk. Hej och hå må jag säga. Sex liter filmjölk och mängder av karamellfärg resulterar till sådanna här bilder, se och njut!





fler bilder finns på min facebook ochh på min bdb :) Ni finner mig som kedjereaktion

Partnership Youth Program Exchange

Igår var vi och fick information om Pype såg på film och fick massor av papper att läsa igenom. Så dagen ska ägnas åt att läsa, och även till att skriva brevet om mig som skall skickas ner. Kamwala High School Lusaka-Zambia. Fatta att vi ska dit i 22 dagar :D Fick även någon tidning om unicef, aså jag fattar inte hur det kan vara sådan skillnad i världen, att det finns barn som går på gatorna tillokmed i Sverige. Att behöva vänta sitt andra barn när man är 14 det är ju sjukt. Barn ska gå i skolan. Nu ska jag fortsätta läsa hej svejs =D


Sommarlov åh Sommarlov åh barnvakt åh matteböcker. .

Första dagen på sommarlovet firas med att vara barnvakt och slå första slaget i kampen om studenten!

Ja så var det dags och berätta var denna lilla smurfen haft för sig den senaste veckan, om man säger så här jag har max varit i denna härliga lilla stad Mariestad för att ta en eller två tupplurar, annars har min vecka utspelat sig i Lidköping, Göteborg och Skövde. Men vad gör detta när jag ändå ska vara i Mariestad ÄNDA till Onsdag, Mariestad är tråkigt, Mamma Mariestad är tråkigt! Mamma jag älskar mitt frittidskort, Mamma jag vill begravas med mitt frittidskort när tiden är inne! Mamma jag ska bli 100år och få brev av kungen.

Jag är kortthårig nu och min mamma tycker jag ser ut som en pumpa.

Förövrigt är jag bäst på att känna pengar! Den senaste månaden har jag lyckats skrapa in pengar på alla möjliga och omöjliga sätt medvetet och minre medvetet! Sålt ett dreads sett 350+ sättit i två extensions 600+ Fått materkättningen av skolan 250+ Fått pengar av min gammla matte lärare för att hon låna mina kläder 100+ Allt utan ajg har bett om det Mihii :D Men som vanligt är pengarna slut igen x)

Igår åkte min fruga till tahiland och det kommer vara tyst tyst tyst men han har ändligen erkänt att han är gay ett stort steg för Edvin ett litet steg för mänskligheten!

Jag har inget att berätta om mitt liv är ointresant

Elin tvinga mig skriva förävrigt är hon bäst *host*

Puss hej!


Uppdatering

Okej då var det dags för en liten uppdatering x) Förlåt men har hafft fullt upp =)

Kommer in en bild på mig som tomat haha xD från karnevalen :P Och en bild på en dekoration =)

I helgen blir det ner till Gbg på piknick festival och sånt ska bli hur kul som hälst!

Skriver mer ikvälk x)




RSS 2.0